بادکش درمانی در طب سنتی
بادکش درمانی چیست؟
بادکش یکی از روش های درمانی در طب سنتی است که فواید و ویژگی های منحصر بفردی دارد و در تشخیص بیماری ها و درمان بسیاری از دردها موثر واقع می شود پزشکان طب سنتی از روش بادکش درمانی برای رفع التهاب، منظم سازی جریان خون، حفظ آرامش و نیز انجام ماساژ عمیق در بافت استفاده می کنند.
عمل بادکش موجب ایجاد یک فشار منفی است که به وسیله ی تخلیه هوای ظرف چسابنده شده به موضع اعمال می شود در این روش درمانگر با استفاده از یک لیوان مخصوص به مدت چند دقیقه دربدن فرد ایجاد مکش می کند.
انواع بادکش
بادکش انواع مختلفی دارد که از آنها میتوان به دو نوع خشک (گرم ) و مرطوب (سرد) اشاره کرد. بادکش گرم که به آن بادکش سنتی نیز می گویند با استفاده از آتش، لیوان یا کوزه انجام می شود. در این نوع بادکش فرد درمانگر یک قطعه پنبه و یا پارچه آغشته به الکل را آتش زده و به سرعت داخل لیوان شیشه ای می کند و بعد از مکث کوتاهی آنرا خارج کرده و لیوان به بدن فرد متصل باقی می ماند. بادکش سرد به وسیله دستگاه ساکشن دستی یا برقی انجام گرفته که طی آن فرد درمانگر مکش را در بدن فرد بیمار ایجاد و در نهایت این مکش منجر به ایجاد خلاء و تورم پوست می شود که علاوه بر رفع دردها و التهاب موجب گسترض رگهای خونی گردیده و شرایط خروج خون آلوده و خون حاوی دی اکسید کربن سیاهرگی را تسهیل می کند.
تجربه ثابت کرده است که تاثیر بادکش گرم در در کاهش دردها و التهابات بسیار مؤثر تر از از بادکش سرد است به ویژه د ر افرادی که دارای طبع سرد و تر هستند در اصطلاح طب سنتی بلغمی مزاج هستند. بادکش گرم کاربرد درمانی فراوانی برای آنها دارد و جایگزین مناسبی برای حجامت می باشد.
فواید بادکش درمانی
بادکش درمانی به ویژه بادکش گرم در پیشگیری و درمان بیماری هایی نظیر: چاقی موضعی، بزرگی شکم، اختلالات قاعدگی، کمر درد و دیسک کمر، دردهای سیاتیک، آرتروز زانو، سرفه و عفونت ریوی، آسم و تنگی نفس، انحنای ستون فقرات، ضعف عمومی، افسردگی دردهای عضلانی و اسپاسم، انواع بیماری های پوستی، تقویت قدرت عضلات، بیماری تیروئید، ناباروری و نازایی، سنگ کلیه و دردهای کلیه، یبوست و نفخ معده، فعال کردن کبد، ضعف قوای جنسی، ضعف و بی حسی پاها و حساسیت و آلرژی کمک می کند.
نکات و توصیه های بادکش درمانی
پاکیزگی و تخلیه مثانه قبل از انجام بادکش از جمله نکاتی است که باید به آن توجه کرد. علاوه بر این ها در صورتیکه در حین بادکش موضع دچار تاول و قرمزی شود ناشی از بلغم اضافه خون، رطوبت اضافی و نازکی پوست و اسید اوریک بالای خون است. همچنین بعد از بادکش ممکن است افت فشار خون، سرگیجه، دردهای موضعی و بندرت برخی حالات ناخوشایند نیز پیش آید بطور معمول یک تا سه روز ادامه یافته و سپس مرتفع می شود. این حالات از دید طب سنتی ناشی از تلاطم اخلاط و تحولات درونی بدن می باشد که مقدمه سلامت و شفای کامل است. علاوه بر این تورم و کبودی موضع بعد از بادکش نیز در بدن کاملاَ طبیعی است که پس از مدت کوتاهی رفع خواهد شد.

-
مشاوره رایگان قبل از انجام بادکش
-
تحت نظارت پزشک و متخصص
-
با مجوز وزارت بهداشت و درمان